Hirdetés

Itt az új Rainbow Six: Vegas Xbox 360 kiegészítő

|

A Rainbow Six: Vegas nem csak a PC-s, hanem a konzolos játékosok kedvencévé is vált, ráadásul mától új tartalmat tölthetnek le hozzá az Xbox Live rendszerén keresztül.

Hirdetés

A Black Pack névre keresztelt kiegészítés sajnos hibásan jelent meg az Xbox Live oldalán, így rövid időn belül levették onnan. Az ok nagyon egyszerű volt: a Ubisoft ingyenesen akarta elérhetővé tenni a kiegészítőt, ám véletlenül fizetős verzióban került fel a csomag, így el kellett távolítani onnan. Azóta visszakerült a Black Pack a helyére, ám már ingyenes változatban tölthetik le a játékosok, aki azonban a rövid idő alatt fizetet azért, hogy letöltse, annak visszautalják majd a pontokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)