Hirdetés

Itt az utolsó lehetőség, hogy pár helyes válasszal PlayStation ajándékokat nyerj

|

Vasárnap délután 10. alkalommal jelentkezik a MOL EB SHOW, ahol DualSense kontrollert, játékokat és dedikált mezeket is nyerhetsz.

Hirdetés

Június 10-én indult a MOL EB SHOW, ahol rengetegen tették próbára magukat az esti kvízeken. Harsányi Levi, Csuti, Yamina és Ganxsta Zolee élő adásban csillogtatták meg tudásukat, az utolsó felvonásra pedig vasárnap este, az EB döntő előtt kerül majd sor, így még mindig nem késő csatlakozni a versenyhez.

Hirdetés

A tíz adásból álló sorozat legjobbja egy PlayStation 5-tel lesz gazdagabb, őt egyetlen kvízzel nem lehet már behozni (így viszont még nyerhettek ma egy PS5-öt), de a vasárnapi kvíz legokosabbja egy DualSense kontrollert vihet haza, a regisztrálók között pedig 3 hónapos PS Plus előfizetést, dedikált válogatott mezeget és DRK vásárlási utalványt sorsolnak majd a szervezők, így érdemes szerencsét próbálni.

Az adás 18:00-kor kezdődik egy PlayStation Warmuppal, ahol nem a labdarúgás, hanem a Sony konzoljai és játékai lesznek előtérben, úgyhogy gamerek előnyben. Aki itt győzedelmeskedik, az egy PlayStation játékkal lesz gazdagabb.

Ha többet akartok tudni, mindenképp látogassatok el a molebshow.hu-ra. A Millenárison felállított MOL Bajnokok Parkjában egyébként a kivetítőn is követhetitek a kvízt még a döntő előtt. A helyszínen regisztrálók között pedig szintén egy PlayStation 5 talál gazdára a döntő másnapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)