Hirdetés

Itt egy konzol, ami még a söreinket is hidegen tartja

|

A BL6 nevű gép mögött az amerikai Bud Light sörgyártó áll, előre telepített játékokkal és egy beépített projektorral is ellátták a masinát.

Hirdetés

A különböző konzolok vásárlói között sokszor éles véleménykülönbségek alakulhatnak ki, most azonban végre érkezett egy olyan gép is, mely valószínűleg a legtöbb gamer tetszését elnyeri. Sokan még mindig kíváncsiak arra, hogy melegszenek-e a next-gen konzolok, most azonban nem várt helyről kaptunk egy masinát, mely játék közben még a söreinket is képes lehűteni.

Személy szerint azt gondolom, hogy a Bud Light sörgyártó marketingosztálya sokkal profibb, mint főzőmesterei. A kifejezetten közepes minőségű sör olyan pazar és elképesztően vicces reklámokat kapott, melyek annak idején bejárták az internetet, a PR csapat pedig most ismét egy nagyot gurított, ugyanis megalkották a sörhűtő konzolt.

Hirdetés

A BL6 névre hallgató gépen hat előre telepített játékot találunk, melyek között ott van a Tekken 7 és a SoulCalibur VI is. A sörösrekeszre emlékeztető masina tartalmaz egy beépített Asus projektort, két kontrollert és két hűtőt, melyekkel egy-egy doboz sört tudunk kellemes hőmérsékletűvé varázsolni. Ebben a galériában minden tartozékával együtt megcsodálhatjátok a különleges masinát:

Noha kétségtelen, hogy óriási sikert aratna, aki egy ilyennel tűnik fel egy házibulin (amit a jelenlegi járványhelyzetben egyébként nem ajánlunk), ha valaki meg szeretné szerezni, akkor jócskán a zsebébe kell nyúlnia. A BL6-ból ugyanis mindössze egyetlen darab készült, melyre egy online árverésen lehet licitálni. Aktuálisan 4020 dollárnál (nagyjából 1.220.000 forintnál) tart, és az aukcióból még 6 nap van hátra. A cég a teljes bevételt a National Restaurant Association nevű oktató alapítványnak ajánlja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)