Hirdetés

Itt egy új arena shooter az old-school FPS-ek szerelmeseinek

|

Úgy látszik, hogy valamiféle arena shooter reneszánsz előtt állunk. A Reflex az old-school multi FPS rajongóinak szól.

Hirdetés

Úgy látszik, hogy nem a Toxikk az egyetlen játék, ami felismerte, hogy már elég idő eltelt a Quake és az Unreal Tournament fénykora óta, hogy elő lehessen rukkolni valami hasonlóval.

A Turbo Pixel nevű stúdió arena shootere ugyanazokra a szép emlékekre igyekszik építeni, amire a Toxikk is. Brutálisan gyors harc, amiben csak a játékos ügyessége számít, teleportok, rocket jumpok, buffok és minden, ami miatt sok-sok évvel ezelőtt hosszú órákat lövöldöztünk végig. A projekt jelenleg Kickstarteren igyekszik összekalapozni 360000 ausztrál dollárt, amiből a cikk írásának időpontjában egy kicsivel több mint 30 000 össze is jött már.

A fejlesztők a tradicionális játékmódok és pofás pályák mellé még azt ígérik, hogy globális, regionális és privát toplistákkal, illetve szervezett online bajnokságokkal, LAN támogatással, klánrendszerrel, visszajátszási lehetőséggel és még sok fincsi aprósággal teszik különlegessé a Reflexet.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki belőle, arra pedig főleg, hogy még mennyi olyan fejlesztőcsapat lesz, amelyik idő közben igyekszik majd beszállni a buliba. Ti mit gondoltok? A Quake Live és a Toxikk mellé elfér még a Reflex, vagy már most túlságosan telített a piac?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)