Hirdetés

Itt követheted élőben a Devolver Digital ma esti bemutatóját

|

Ha nincs E3, akkor is van Devolver Digital bemutató, és a feltehetően csodálatosan abszturd show mellett a Shadow Warrior 3 is beköszön.

Hirdetés

Az idei E3 elmaradása picit kaotikus helyzetet teremtett, ugyanis így egy csomó különböző esemény vette át a helyét, amelyekkel néha elég nehéz lépést tartani. Persze azért már így is bejelentésre került egy csomó szuper dolog, de azért tartogat még a nyár néhány izgalmasnak ígérkező bemutatót videojátékos fronton.

Hirdetés

Az egyik ilyen a Devolver Digital Direct, ami a tervek szerint ma kerül megrendezésre, magyar idő szerint este 9 órakor. A srácok korábbi bemutatóit ismerve gyanítható, hogy ezúttal sem egy hétköznapi, száraz műsorral fognak minket meglepni. Persze azért még így is a kiadó játékai lesznek a középpontban, így elvileg az élő adás során még többet láthatunk majd a készülő Shadow Warrior 3-ból, de jó eséllyel egy csomó másik játék is kap némi műsoridőt, köztük talán még a Serious Sam 4 is, amire nagyon rá vagyunk kattanva.

Ha szívesen követnétek élőben a Devolver bemutatóját, akkor a twichgaming csatornán megtehetitek este 9 órától élőben (a műsor persze előre rögzített).

Ti milyen bejelentésekre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)