Hirdetés

Itt megnézheted a Baldur's Gate 3 első 23 percét

|

Ezúttal az új Baldur's Gate nyitányába nézhetünk bele, a karaktergenerálást is beleértve.

Hirdetés

A Divinity játékokat is jegyző Larian Studios legújabb projektje, a Baldur's Gate 3 a minap rajtolt el korai hozzáférésben és álomszerű rajtot produkált, de még előtte pár szerencsés belekóstolhatott.

Köztük volt a mi Chavalier kollégánk is, aki részletes élménybeszámolót írt róla, hogy milyen lesz az új Baldur's Gate, Ebben többek között szót ejtett a játék nyitányáról is, ami lélegzetelállítónak, felkavarónak és vérpezsdítőnek ígérkezik minden hibájával és hiányosságával együtt, ebbe pedig már mi is belenézhetünk. 

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 Early Access jelenleg Steamen (PC/Mac), GOG-on és Google Stadián érhető el, és csak az első fejezetet tartalmazza, amely így is körülbelül 20-25 órányi játékidőt tartalmaz.

Az alábbi videóban ebből kapunk egy hosszabb ízelítőt, amelynek keretében láthatjuk a filmszerű nyitányt, a karakterkészítést, a dialógusrendszert és a Divinity: Original Sin epizódoktól megörökölt körökre osztott harcrendszert is. Persze csak akkor kattintsatok, ha nem féltek a spoilerektől. 

Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)