Hirdetés

Itt nézheted élőben a Future Games Show-t

|

Több mint negyven játék mutatja meg magát az első Future Games Show alkalmából, mutatjuk, hol nézhetitek a műsort, amit az Uncharted sztárjai vezetnek.

Hirdetés

Néhány éve megszokhattuk a PC Gaming Show kapcsán, hogy nemcsak a nagy kiadók hozhatnak össze egy, az E3-as sajtókonferenciákhoz hasonló műsort, idén pedig a Future Games Show személyében egy újabb hasonló produkció debütál. A livestream, aminek házigazdái Nolan North és Emily Rose lesznek, többek között a jövő játékait meghatározó technológiákkal is foglalkozik majd.

Hirdetés

A közvetítés 22:30-kor kezdődik magyar idő szerint, de a korábbi tájékoztató szerint a tényleges műsor csak este 11 órakor rajtol el. Ha nem szeretnétek lemaradni a Square Enix, a Team 17, a Hi-Rez Studios, a Devolver Digital és sok más kiadó és stúdió újdonságairól, kattintsatok a Gamesradar Twitch csatornájára, Twitter-oldalára, vagy a YouTube-on futó streamre.

A PC-s, konzolos és mobilos játékok bemutatói mellett egyébként játékipari szakértők és játékfejlesztők is a Future Games Show vendégei lesznek, hogy kibeszéljék, milyen előrelépések várhatóak például a mesterséges intelligencia, a játékok hangzásvilága, vagy éppen a történetmesélés terén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)