Hirdetés

Itt nézheted élőben a Star Wars: Squadrons leleplezését

|

Ma végre belekukkanthatunk a következő Star Wars játékba, ami az EA Motive első önállóan fejlesztett címe lesz.

Hirdetés

Több szivárgás után végre hivatalosan is bemutatják nekünk a korábban még Project Maverick munkacímen futó Star Wars: Squadronst, de az már most elég egyértelműnek tűnik, hogy kik is kerülnek majd a játék középpontjába: hosszú idő után most ismét pilóta válhat belőlünk, aki egy X-Wing vagy épp egy TIE vadász segítségével rövi lommá a gaz ellent. 

Hirdetés

Már a játék címe is elég találó, hiszen minden rögtön a legendás Star Wars: Rogue Squadronra asszociál a láttán. Hamarosan pedig jönnek a kézzelfogható részletek is, ugyanis ma 17 órakor elindul a játék leleplezése az EA Star Wars YouTube-csatornán. Akár ott, akár pedig itt ebben a hírben, a nagy Play gombra bökve megnézhetitek a Star Wars: Squadrons nagy debütálását. 

Frissítés: időközben elkészültünk a magyar feliratos verzióval is, immár ezt a videót találjátok meg itt.

Természetesen amint fény derül a Star Wars: Squadrons részleteire, egyből beszámolunk majd ezekről egy külön cikkben is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)