Hirdetés

Itt PS Store Holiday Sale, brutális leárazásokkal készült a Sony

|

Ráadásul az akciós árcédulák majd egy hónapon keresztül maradnak a játékokon, tehát nem kell az ünnepek miatt megcsappant költségvetésből kigazdálkodni a betevő játékra valót.

Hirdetés

Akár azon szerencsések közé tartoztok, akiknek sikerült szert tenni egy PlayStation 5-re, akár a PlayStation 4 tulajok népes táborát erősítitek, most mindenképp érdemes elnéznetek a PS Store-ba, ugyanis valószínűleg találtok kedvetekre valót. A Holiday Sale alkalmából címek tömkelege került leárazásra, csak győzze a pénztárcánk a terhelést.

Hirdetés

Tegnap kezdődött el a komoly akciódömping, és rekord hosszú ideig maradnak fent az kedvezményes cédulák a játékokon. Az árcsökkentett kalandok között találunk régebbi klasszikusokat, mint a The Witcher 3, a Rainbow Six Siege, a Red Dead Redemption 2 vagy a Days Gone, de olyan egészen friss címeket is, mint az Assasin's Creed Valhalla, az Immortals: Fenyx Rising, a Doom: Eternal, a Final Fantasy VII Reamke, a The Last of Us Part II, a Ghost of Tsushima vagy a Watch Dogs: Legion.

Ha PS5-re kerestek valamit, amivel próbálgathatjátok a gép erejét, akkor is lessetek fel a boltba, hiszen már az előbbi felsorolásban is találni olyan játékokat, melyek kihasználják az új konzol adottságait, de emellett a Call of Duty: Black Ops Cold War és a FIFA 21 next-gen változatait is megtaláljátok leárazva, sőt a Godfall is akciós lett.

Ha most nem tudjátok nagy kiadásokba verni magatokat, akkor ott a "Játékok 6000 forint alat"t szekció, ahol szintén rengeteg fantasztikus cím közül válogathattok. Ha esetleg hó elején érkezik a fizetésetek, akkor nyugodtan játsszatok kivárásra, ugyanis a PS Store Holiday Sale január 19-ig tart majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)