Hirdetés

Itt tart most a Skyblivion projekt, vagyis a Skyrimbe oltott Oblivion mod

|

Egy csapat egy ideje azon dolgozik, hogy a Skyrim alapjaiból építse újra az Obliviont, és a srácok rendszeresen jelentkeznek fejlesztői naplókkal. A legfrissebb a világ állapotáról mesél.

Hirdetés

Vannak ambiciózus modok, és van a Skyblivion, amit 2012 óta fejleszt egy kisebb rajongói csapat. A srácok azt tervezik, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim motorjában építik újjá az Oblivion világát és tartalmát, ami még profi fejlesztőknek is hatalmas feladat lenne.

Ettől függetlenül a Skyblivion csapata már évek óta kitart a projekt mellett, és YouTube-on rendszeresen jelentkeznek is kisebb-nagyobb bemutatókkal és élő adásokkal.

Hirdetés

Egy lelkes és elhivatott társaságról van szó, akik múlt héten ki is adtak egy új "fejlesztői napló" stílusú bemutatóanyagot. A negyedórás videó nagyrészt a világ rekreációját demonstrálja, de kitér a szörnyekre és az NPC-k öltözékeire is, sok minden más mellett.

Elképesztő mennyiségű munka van a cuccban: a modellektől, a helyszínekig az egész lenyűgöző. Őszintén reméljük, hogy a srácok be tudják majd fejezni a melót, és egy nap mind végigjárhatjuk majd Cyrodiil új formáját.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)