Hirdetés

Itt van minden, amit a FIFA 21 kapcsán tudni lehet

|

Bár a FIFA 21 borítója nem lett túl meggyőző, a játékban nem csak a látvány válik szebbé, de sokkal nagyobb hangsúly kerül a karrier módra, és újdonságok érkeznek az Ultimate Teambe és a Volta módba is.

Hirdetés

Tegnap befutott az első előzetes a FIFA 21-hez, ami legalább annyira szürreális lett, mint a játék nem sokkal korábban bejelentett borítójának kinézete. Az EA Sports még augusztusig szeretne várni a nagyobb bejelentésekkel, de azért néhány újdonságról már most lerántották a leplet, eszerint pedig jó pár mechanikát és játékelemet próbálnak mélyebbé, élethűbbé tenni, hogy ha a dobozt hajlandóak vagyunk bottal megpiszkálni legalább, akkor ne csalódjunk a tartalmakat illetően.

Hirdetés

A legjelentősebb változtatásokat a karrier módon végzik el, mivel az az utóbbi években jelentősen a háttérbe szorult. Ennek hála képesek leszünk egy-egy meccsbe csak a fontosabb eseményeknél részt venni, így például beugorhatunk elvégezni a büntetőket, ha azokat nem bíznánk a mesterséges intelligenciára.

Sokkal mélyebb lesz az egyes játékosok menedzselhetősége, jobban követhetjük majd statisztikáikat, és könnyebben alakíthatjuk át játékstílusukat vagy a csapatban betöltött szerepüket. Részletesebben összeállíthatjuk a csapat edzéstervét, hogy a nekünk megfelelő játékstílust gyakorolhassák. De nem csak saját játékosaink, az ellenfél is fejlődik, ugyanis sokat dolgoztak a mesterséges intelligencián, hogy jobb védekezést és támadást vihessen véghez az MI irányította csapat.

A FIFA Ultimate Team legfontosabb újdonsága az lesz, hogy egy komával csapatot alkothatunk, hogy együtt mérkőzzünk meg értékes jutalmakért. Az ilyen co-op élményhez külön kihívások és egyéb jóságok tartoznak majd.

A tavaly debütált Volta mód esetében sem ültek a fejlesztők a babérjaikon, jó pár új stadion és személyre szabási lehetőség érkezik. Itt is polírozták a mesterséges intelligenciát, hogy a gyorsabb meccsek alkalmával se szoruljanak háttérbe a csapattaktikák. Nem mellékesen ebben a módban is magunk mellé vehetünk majd két barátot, hogy az 5v5 meccsekben a segítségünkre siethessenek. 

Ez így elsőre még elég üres ígéretcunami, reméljük, hogy hamarosan működés közben is láthatjuk majd a FIFA 21 újdonságait. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)