Hirdetés

Itt van minden, amit a júniusi PlayStation State of Play során bejelentettek

|

Ezúttal partnerei játékaira, valamint a PlayStation VR 2 nyitócímeire fókuszált a Sony.

Hirdetés

Nem kétséges, hogy június első fele a videojátékokról fog szólni, egymást érik majd az ismét lefújt E3 után maradt űrbe villámgyorsan benyomuló Summer Game Fest keretében a különböző konferenciák és seregszemlék. A sort a State of Play nyitotta, amelyet a PlayStationre dolgozó partnereinek, nagy kiadóknak és indie fejlesztőknek dedikált a Sony. Ezzel párhuzamosan a gyártó megvillantott néhány címet a PlayStation VR 2-re érkezők közül is.

Hirdetés

A szűk félórás műsorba összesen 15 játékot sikerült ilyen-olyan formába belezsúfolni, ezek között ugyanúgy találunk nagyot szóló bejelentéseket, mint világpremier trailereket és apróbb, de azért a rajongók számára nem éppen érdektelen update-eket. Vegyük is sorra mindet!

  • Régóta pletykáltak a létezéséről, most végre hivatalosan is leleplezték a Resident Evil 4 remake-jét, amit azt jelenti, hogy a 2005-ben Game Cube-on debütált klasszikus ugyanúgy megújul, mint korábban a második és a harmadik rész. 2023. március 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. A majdani PSVR 2 tulajdonosok eddig nem tisztázott tartalmat is kapnak.
  • Ha már szóba került a Sony következő generációs VR-heasetje, maradjunk is annál néhány gondolat erejéig. Négy játékot már biztosan élvezhetünk ebben a formában, a korábban leleplezett exkluzív Horizon: Call of The Mountain mellett a Resident Evil Village, a The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution és a No Man's Sky iratkozott fel a listára.
  • Méretes frissítést kapott a Horizon: Forbidden West, New Game + és Ultra Hard módoknak, transmog és respec opcióknak örülhetnek a játékosok.
  • A műsor egyik legnagyobb meglepetését a Marvel's Spider Man Remastered PC-s átirata szolgáltatta. Augusztus 12-étől bárki lezsűrizheti, hogy milyen munkát végzett a portolással megbízott Nixxes.
  • Készül a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales is, erre valamikor idén ősszel számíthatunk.
  • Egy rövid előzetes erejéig újfent láthattuk az Annapurna cicás cyberpunk játékát, a még mindig rendkívül megnyerőnek tűnő Stray július 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.
  • Egyértelműen Dead Space-rajongókra hangolt, hátborzongató élménynek ígérkezik a PUBG univerzum koloncától megszabadult The Callisto Protocol. December 2-ától kísérelhetjük meg, hogy megpattanjunk egy szörnyekkel teli börtöntelepről Josh Duhamel digitalizált bőrébe bújva, amit azt jelenti, hogy a PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X|S konzolokra tervezett túlélőhorror hamarabb fut be, mint a Dead Space remake.
  • A Private Division gondozásában jön augusztus 16-án jön PS4-re és PS5-re a cel-shaded grafikás Rollerdome, amelyben különféle arénákban görkorcsolyázva kell puskavégre kapnunk ellenfeleinket.
  • Randiszimulátorok és akciójátékok sajátos keveréke lesz az Eternights, 2023 elején jelenik meg a Sony új és előző generációs konzoljaira.
A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

  • Eddig sem volt titok, hogy érkezik, de most már teljes valójában is megmutatta magát a Street Fighter 6. A Capcom legendás verekedős sorozatának legújabb tagja olyan újdonságokkal igyekszik majd levenni lábukról a rajongókat, mint a valósidejű kommentár, és a felfedezésre, szabad mászkálásra invitáló helyszínek, ahol nagy valószínűséggel gyakorolni tudunk majd. 2023-ban jön PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.
  • PC-n és Xbox konzolokon már bizonyított, szeptember 27-étől pedig a PlayStation (PS4 és PS5) közönségét is lenyűgözheti a Tunic. A Zelda-szerű metroidvania tesztjét itt találjátok.
  • Melankolikus, stilizált kaland benyomását kelti a Season: A letter tor the future, melyben idén ősszel pattanhatunk bringára. Első körben PS4-re és PS5-re adják ki.
  • A műsor a Final Fantasy XVI új trailerével zárult, amely a Square Enix és a Sony egyezségének hála kizárólag PlayStation 5-re készül. Aki idei megjelenésről ábrándozott, annak csalódnia kellett, mert e pillanatban 2023 nyarát célozzák meg a fejlesztők.

Nektek hogy tetszett a legutóbbi State of Play? Elégedettek vagytok a látottakkal? Melyik bejelentésnek örültetek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)