Hirdetés

Itt van minden, amit a State of Playen megmutatott a Sony

|

2021 első PlayStation 4 és 5 címekre fókuszáló eseménye után nem fáj jobban, hogy még nem lehet PlayStation 5-ünk.

Hirdetés

Szó se róla, volt már izgalmasabb előadás is a Sony február 25-i State of Playénél, amin, ahogy azt sejteni lehetett, nem a kiszivárgottnak hitt listán futottak végig, helyette más, PlayStation 4-re és/vagy 5-re érkező, javarészt third party, illetve indie címekre fókuszáltak, de őszintén szólva már a szivárgás is erősebb koncepciónak bizonyult, mint amit végül kaptunk. 

Ráadásul úgy csapták le az esemény végét, hogy csak pislogtunk, 30 percbe pedig nem sikerült nagyot robbantani. Persze ne legyünk örökké morgó, telhetetlen kis gamergrincsek, van azért miről beszélni, csak először elsimogatjuk a csalódottság ráncait homlokunkon, mielőtt a fényes jövőbe tekintünk, ahol feltehetően még azért izgalmasabb bejelentésekkel teli online prezentációk várnak majd minket. 

Hirdetés

Na de miről is volt szó fél órába darálva? Mutatjuk pontokba szedve: 

  • Nyomatékosították bennünk ismét, milyen újgenerációs jóságokat kap PS5-ön is a Crash Bandicoot 4: It's About Time a március 12-i next-gen (és Switch) megjelenéssel.
  • Belenézhettünk a PS5-öt megcélzó sci-fi roguelike, a Returnal világába és játékmenetébe is, így nemcsak történeti, de mechanikai oldalról is jobban megismerve a Housemarque játékát. 
  • A múlt heti Nintendo Directen debütált, és most újra itt volt az EA Knockout City című, csapatalapú kidobósa, melyet Paca pár napja még kecsesen bukásra ítélt. Hátha a kedvcsináló láttán meggondolta magát. Vagy nem.
  • Valamikor 2021-ben jön a frissen bejelentett, Sloclap fejlesztette Sifu, amiben akkora pofonokat osztottak, hogy attól legalább némileg sikerült feleszmélnünk.
  • Játékmenet előzetest virított az idénre ígért Solar Ash is, megmutatva, hogy is kellene elegánsan pattogni egy fekete lyuk belsejében játszódó platformerben.
  • A Five Nights at Freddy's: Security Breach kikérte magának, amit az előbb a Sifuhoz írtunk, szóval ő is új előzetessel rázott fel minket.
  • Az Oddworld: Soulstorm folytatta a sort, arról sztorizgatva, milyen jó is lesz PS5-ön DualSense-szel Abe szívverését hallgatni. Hát mi ez, ha nem a next-gen élmény maga?!
  • Kaptunk aztán némi új néznivalót az augusztus 24-én érkező, még mindig irtó cuki, még mindig meseszép Kena: Bridge of Spiritshez.
  • A Deathloop új játékmenet előzetesének aláfestő zenéje Bond-filmeket megszégyenítő módon énekelte el, hogy "deeeflúúúp".  
  • Még mielőtt konstatálhattuk volna, hogy ennek az estének nem volt túl sok értelme, berombolt a Final Fantasy VII Remake menteni a menthetőt, igaz, mindössze június 10-én érkező, Intergrade-nek keresztelt újgenerációs upgrade-jével és bővítésével.

A teljes műsort itt nézhetitek vissza Kaci kommentárjával fűszerezve:

Megérte ébren maradni? Írjátok meg kommentben, nektek hogy tetszett a felhozatal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)