Hirdetés

Itt van minden játék, amiről szó volt az Xbox bemutatóján

|

Számos izgalmas címmel bővül a közeljövőben az xboxos kínálat.

Hirdetés

Az ID@Xbox események körül sosincs akkora felhajtás, mint például az E3 időszakban tartott előadások alkalmával, és ugyan a lőpor is kevesebb, azért nagyon sok izgalmas projekttel foglalkoznak ezeken a bemutatókon is. A legutóbbi ID@Xbox streamre tegnap kerítettek sort, mi pedig most minden fontos bejelentést összegyűjtöttünk, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés

Akik aktív előfizetői az Xbox Game Pass szolgáltatásnak, külön örülhetnek, hiszen az alábbi címek jelentős része első naptól elérhető lesz a csomag részeként.

Immortality

Az Immortalityt ugyan az a Sam Barlow álmodta meg, aki korábban a Her Story című kalanddal lepett meg minket. Új játékát egy interaktív filmtrilógiaként írták le, amiben a játékosnak ki kell majd derítenie, mi történt Marissa Marcellel. A nyomozás során a filmjéből származó jelenetek lesznek a segítségünkre. A játék Xbox Series gépekre jelenik meg a nyár folyamán, és első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárában.

Flintlock: The Siege of Dawn

A következő játék egy nyitott világú akció-RPG, amit a Kepler Interactive kiadásában az A44 készít. A történetben Nort alakíthatják majd a játékosok, akit rejtélyes társa, Enki kísér a kalandjai során. A Flintlock: The Siege of Dawnban a fegyverek és az istenek csapnak össze, a leendő kalandorok pedig az emberiség utolsó reményei lesznek. A Flintlock az Xbox Series gépek mellett Xbox One-ra is megjelenik, és az első naptól letölthető lesz az Xbox Game Pass kínálatából.

Cursed to Golf

A Cursed to Golf igazi partijátéknak, egy rendkívül szórakoztató arcade alkotásnak ígérkezik. Természetesen erről a címe is árulkodik, a középpontban a golfozás lesz, csodálatos zöld tájak és csendes dombok helyett azonban őrületes veszélyek és elképesztő power-upok megbolondítják meg a játékteret. A fejlesztést a chuhai labs végzi, és Xbox konzolok (One és Series X|S) mellett PC-n, valamint Nintendo Switchen lesz elérhető.

Escape Academy

Az előző cím után most itt van még egy remek szórakozást ígérő, kétszemélyes kooperatív módban is játszható kaland. Az Escape Academy történetében egy olyan iskola diákjai lesznek a játékosok, ahol a szabadulószobák mestereit képezik ki. A Coin Crew és a Skybound Games alkotásában több mint egy tucat csodálatos, kézzel készített szoba vár majd a vállalkozó szellemű játékosokra, amit a téma igazi szakértői álmodtak meg. Az Escape Academy Xbox Series gépek mellett Xbox One-ra is megjelenik valamikor 2022-ben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Whalefall

A Whitehorn Games új projektje, a Whalefall egy igazán különleges világba kalauzolja majd a leendő kalandorokat. A játék Osfeldben játszódik, amit a készítők elmondása szerint A Gyűrűk Ura, a Suikoden széria és a Final Fantasy ihletett. Osfeld politikai és gazdasági berendezkedése időről-időre megváltozik, mikor egy újabb égi bálna lezuhan, ez ugyanis hatással van az egész környékre. A Whalefall Xbox Series gépek mellett Xbox One-ra is megjelenik, pontos időpontot azonban még nem árultak el.

Wrestle Quest

A Mega Cat Studios játékában összeér a professzionális birkózás világa a fantasy RPG-kkel. A Wrestle Questben olyan legendák tűnnek fel, mint Andre the Giant, Macho Man és még sokan mások, hogy a ketrecben és azon kívül is összecsapjanak, a játékosok pedig megmenthessék ezzel a világot. Hasonlóan a Whalefallhoz, itt sincs pontos megjelenési dátum, az azonban biztos, hogy érkezik Xbox Series és Xbox One konzolokra is.

A Microsoft továbbá bejelentette, hogy újabb játékokkal bővül a Game Pass könyvtára:

  • Tunic (már elérhető)
  • Crusader Kings III (március 29-től elérhető)
  • Trek to Yomi (valamikor tavasszal érkezik)

Nem volt tehát cseppet sem unalmasnak mondható a tegnapi ID@Xbox esemény. Nektek melyik játék tetszik a legjobban a most bemutatottak közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)