Hirdetés

Itt vannak a BlizzCon részletei, nagy showra számíthatunk

|

A Blizzard teljes élményt szeretne biztosítani a BlizzConline-nal is, pláne, hogy közeleg a 30. szülinapjuk.

Hirdetés

A COVID-19 járvány miatt tavaly rengeteg játékos rendezvény maradt el, többek között a 2020-as BlizzCon is.

A csapat nem állt készen arra, hogy csak úgy összedobjon egy online műsort, így az idei év elejére csúsztatták azt. A BlizzConline névre keresztelt show idén február 19. és 20. között lesz esedékes, és már a részleteket is megkaptuk annak lefolyásáról.

Ahogy azt a Blizzard már korábban bejelentette, az egész élmény ingyenes lesz, ráadásul rengeteg panel és kisebb-nagyobb műsor várható, már csak azért is, mert az idei évben ünnepli a stúdió a 30 éves fennállását.

Hirdetés

Az egészet kezdjük a BlizzConline 2021 trailerrel, hogy a további szövegelés előtt meglegyen a hangulat:

A szülinap alkalmából ünnepi goodie bag is készült, amit mindenki kiválthat már most a Blizzard digitális üzletében. Ahogy az anno a Virtual Ticketeknél volt egy rakat játékbeli extrát kapunk a pénzünkért, többek között egy WoW hátast, egy WoW kissárkányt, egy Overwatch karakterkinézetet és Hearthstone kártyacsomagokat.

A Blizzard Gear Store is tele lesz cuccokkal, de egyelőre csak az biztos, hogy a Helm of Dominiton replika is megvásárolható lesz (az árát még nem tudjuk, mindenki készítse a malacperselyt).

A kétnapos buli első napja helyi idő szerint este 11-kor fog kezdődni. Az első órában jön a szokásos nyitópanel, ahol megtudhatjuk, hogy mindenen dolgozik a stúdió jelenleg.

Ezt 3 órányi előadás követi 6 különböző csatornán melyek között érdeklődési körünktől függően váltogathatunk. A második nap a közösségé lesz, ami este 8-kor indul, és szintén több csatornán keresztül, többfajta műsor lesz látható.

Kezdődhet a találgatás: mire számítotok az idei bemutatótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)