Hirdetés

Itt vannak a Mafia első képei, elképesztően néz ki

|

A Mafia: Definitive Edition a Microsoft Store-on keresztül szivárgott ki, azt is tudjuk, mikor jelenik meg, ahogy a Mafia 2: Definitive Edition dátuma sem titok többé.

Hirdetés

Már a pár órával ezelőtt megjelent Mafia: Trilogy teaser trailer is eléggé felcsigázott minket, de nagyon örülünk annak, hogy valaki hibázott a Microsoftnál: egy héttel a bejelentés előtt megnézhetjük, milyen lesz a 2002-es Mafia felújított változata. Nos, a képek alapján megdöbbentően szép, ennyit leszögezhetünk.

Hirdetés

A 2K Games még május 19-ig akarta titkolni a részleteket, de ha valami felkerül az internetre, nehéz onnan leszedni. A Microsoft Store alapján a Mafia 2: Definitive Edition már jövő hét kedden megjelenik, viszont az első játék kipofozott verziójára egészen augusztus 28-ig várnunk kell.

A Mafia: Definitive Edition nem csak látványát tekintve lesz jobb az eredetinél, kibővítik a sztorit, javítják a játékmenetet és a zenét is - inkább hívhatjuk remake-nek a leírtak alapján. Azért igyekeznek hűek maradni a klasszikushoz. Íme az első képek:

Azt, hogy lesz-e végül egy teljes csomag, vagy csak hangzatos névként használják a Mafia: Trilogyt, egyelőre nem tudjuk, de nagyon távolinak tűnik még az augusztus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)