Hirdetés

Itt vannak a tesztek, ezt tudja az első PS5-játék, ami a PS Plusba is bekerül

|

A Bugsnax alapvetően egészen jó értékeléseket zsebelt be a szaksajtó képviselőitől.

Hirdetés

Már elérhető a PlayStation Plus novemberi ajándékainak egy része, és extraként érkezik még egy játék PS5-ös verziója, amit az előfizetők szintén ingyenesen megszerezhetnek majd.

Ez a jópofa kalandokat ígérő Bugsnax, amibe időközben már jó néhány újságíró fejest is ugorhatott, így nem olyan régen befutottak az első tesztek, amelyek nem is festenek annyira rossz képet a Young Horses alkotásáról.

Hirdetés

Több nagyobb külföldi oldal is közölte már a Bugsnax tesztjét, és elég sokan kifejezetten jó értékelést adtak a kalandnak. Habár nem kapott túlságosan nagy hype-ot a játék, de mindenképp érdemes átfutni a pontszámokat, ugyanis ez az első olyan alkotás, ami már PS5-ös címként kerül bele a PS Plus szolgáltatásba.

Íme, a Bugsnax első értékelései:

Push Sqaure - 7/10
IGN.com - 8
Eurogamer - Ajánlott
GamesRadar - 4/5
PCGamer - 60
Destructoid - 7
Wccftech - 7.5
Techraptor - 6.5
GameSpot - 8/10
Screen Rant - 4/5

A játék november 12-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, valamint PlayStation 5-re. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)