Hirdetés

Ittazelsőhír... :)

|

Huh... ezt is megéltük. Üdvözlök mindenkit a 2003-as esztendő első napján. Egy igazán szépséges évet zártunk magunk mögött. Ám ezúttal nem szeretnék a múltba merengeni, csak annyit mondanék, hogy bizony az idei év is elég izgalmas lesz. Ha minden igaz kezeink közé kerül a Doom III, a Max Payne 2, vagy hatalmas szerencsével már a Duke Nukem Forever is. Bár utóbbira azért nem kötnék fogadásokat, mégis úgy érzem, ha idén nem jelenik meg, akkor már soha... Nos, a mai napról csak annyit, hogy mivel semmi igazán fontos érdekesség nem történt a tegnaphoz képest, így a mai hírezést átteszem holnapra. Remélem ezzel nem bántok meg senkit végérvényesen, ha mégis, akkor előre is bocsánatot kérek. Aludjatok jól, és ahogy tanult Fábry Sándor mesterünk mondaná: soha ne igyatok mosatlan gyümölcslevet!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)