Hirdetés

Iyen gép kell majd a Marvel's Spider-Man: Miles Morales futtatásához

|

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales gépigény mellé egy rövid kedvcsinálót is kaptunk.

Hirdetés

Folytatja a Sony azt, amit 2020-ban a Horizon Zero Dawnnal elkezdett, azaz PC-re is elhozza a PlayStation 4-korszak legjobb exkluzívjait - még ha nem is az összeset. Immáron asztali gépen és laptopon is játszható a Days Gone, a God of War, valamint a Spider-Man: Miles Morales. Úton van továbbá az Uncharted 4: A Thief's Endet (nekem ez a kedvencem az előző generációból) és az Uncharted: The Lost Legacy spin-offot felölelő, PS5-re már kiadott Uncharted: Legacy of Thieves Collection, amelyre október 19-étől vethetik rá magukat a játékosok.

És ezen felül még legalább egy játékra biztosan számíthat a PC-s közösség idén, amely nem más, mint az afroamerikai és Puerto Rico-i felmenőkkel bíró Miles Morales, aki annak ellenére, hogy csak 2011-ben mutatkozott be az Ultimate füzetek Pókembereként, hamar az egyik legnépszerűbb szuperhőssé vált.

Hirdetés

Önálló játékot ugyan még mindig nem kapott, a Marvel's Spider-Man mellékszálában ő került a reflektorfénybe, az Insomniac pedig épp olyan ügyesen használta fel a karaktert, mint korábban a fiú mentoraként szolgáló Peter Parkert.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales gépigény

Marvel's Spider-Man: Miles Morales PC minimum gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)
  • Processzor: Intel Core i3-4160 3,6 GHz vagy hasonló képességű AMD
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafikus kártya: Nvidia GTX 950 vagy AMD Radeon RX 470 (DirectX 12)
  • Tárhely: 75 GB
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Marvel's Spider-Man: Miles Morales PC ajánlott gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bi)
  • Processzor: Intel Core i5-4670 3,4 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600 3,2 GHz
  • Memória: 16 GB RAM
  • Grafikus kártya: Nvidia GTX 1060 6 GB vagy AMD Radeon RX 580 8 GB (DirectX 12)
  • Tárhely: 75 GB (SSD ajánlott)

A Sony kiadott egy nyúlfarknyi teasert is, emlékeztetve a PC-s tábort arra, hogy még az év vége előtt megkapják a Marvel's Spider-Man: Miles Moralest. Sajnos a konkrét megjelenési dátumot ezúttal sem ismerhettük meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)