Hirdetés

Ízelítőt adott a Forspoken hatalmas világából az új előzetes

|

Nagyon szeretnénk már rohangálni és felfedezni a játék világát.

Hirdetés

A korábban Project Athiaként is ismert játék most már Forspoken néven fut, és a PlayStation Showcase alatt egy egész beszédes videót is kaptunk a játékról.

A sztoriban Frey Hollandet alakítjuk majd, aki rejtélyes módon teleportált el New Yorkból egy számára teljesen ismeretlen világba, amit a főszereplő a videóban "biztos, hogy nem a Földnek" jelölt meg.

Hirdetés

Sokkal többet még nem tudunk a Forspokenről, az alábbi videó viszont nagyon jól demonstrálja, hogy micsoda élmény lesz majd a játék nyitott világában felfedezni és harcolni a legkülönfélébb ellenfelektől.

Frey az új világban képes lesz a varázslásra, aminek köszönhetően a legkülönfélébb módokon veheti majd fel a harcot az emberi és minden egyéb rá leselkedő veszéllyel. A Forspoken jövő év elején érkezik PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)