Hirdetés

Ízelítőt kaptunk a Baldur's Gate 3-ból, jön az új gameplay videó

|

Végre új Baldur's Game 3 gameplay-t is kapunk a Divinity-hírek mellé.

Hirdetés

Mikor kiderült, hogy június elején megrendezésre kerül egy Guerrilla Collective nevezetű rendezvény, amely a kisebb csapatoknak ad lehetőséget a bejelentések megejtésére és a résztvevők között láttuk a Larian Studios-t is, akkor rögtön arra gondoltunk, hogy biztosan a Baldur's Gate 3-at fogják megmutatni. Aztán egy nappal később kiderült az is, hogy a Divinity-széria kapcsán is számíthatunk bejelentésekre, így a stúdió több meglepetést is tartogat a játékosok számára.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat most Twitteren harangozta be egy teaser segítségével, hogy június 6-tól többet is láthatunk majd a harmadik részből. A rövid ízelítő alapján várhatóan a játékmenetbe engednek majd betekintést, amely a Baldur's Gate 3 előzetesünkben foglaltak szerint megörökli majd a Divinity: Original Sin játékok erősségeit, mint a körökre osztott harcot és a környezeti elemek kihasználását. 

Érdemes megemlíteni, hogy a Guerrilla Collective esemény mellett ugyanazon a napon lesz a PC Gaming Show és a Future Games Show is, szóval még ha nem a ti világotok a Baldur's Gate, akkor is érdemes lesz követni az eseményeket nálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)