Hirdetés

Izgalmas bejelentéssel készül a 3D Realms

|

Az első Prey kiadója egy ígéretes horrorjátékot vehetett a szárnyai alá.

Hirdetés

Bár mostanság nem nem számít akkora névnek a 3D Realms, mint egykoron, nem szabad azonban elfelejteni, hogy kiadóként ők szállították például a 2006-ban megjelent és azóta legendássá vált Prey-t, nemrégiben pedig olyan szórakoztató lövöldék publikálásáért voltak felelősek mint az Ion Fury, a Graven vagy épp a Wrath: Aeon of Ruin.

Az immáron az Embracer Group kötelékébe tartozó 3D Realms most a Twitteren rakott ki egy videót, amiben azt ígéri a csapat, hogy februárban valamilyen izgalmas bejelentéssel tér majd vissza.

Hirdetés

Bár a szóban forgó felvétel mindössze 16 másodperces, ennyi bőven elég is volt egy szemfüles játékosnak, hogy beazonosítsa: a videóban az egyelőre kiadó nélkül jegyzett FPS, a Ripout látható.

A játék Steam-profilját böngészve felfedezhetjük, hogy a kiadónál pillanatnyilag a fejlesztést végző Pet Project Games szerepel. Ennek fényében könnyen elképzelhető, hogy a készülő játékot a 3D Realms tényleg a gondozásába vette.

A 3D Realms közelmúltban debütált játékai kivétel nélkül korai hozzáférésűként jelentek meg és úgy tűnik, most sem lesz ez másképp. A Ripout viszont már a pre-alpha videók alapján is nagyon izgalmasnak tűnik, amiben folyamatosan változó pályákon kell szembeszállnunk az alkalmazkodni képes ellenséggel. Az életünkért vívott harcban pedig egy élő fegyver, a petgun is a segítségünkre lesz, amivel egészen újszerű támadások hajthatunk végre. Mindezt pedig online kooperatív módban is játszhatjuk, szóval nagyon izgatottak vagyunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)