Hirdetés

Izgalmas DLC-t, külső nézetes játékmódot és irányítható Lady Dimitrescut is kap a Resident Evil Village

|

Számos extrával megpakolva érkezik a Resident Evil Village Gold Edition.

Hirdetés

Végre nem csak egy fekete háttérre írt fehér szöveg bizonyítja azt, hogy DLC készül a Resident Evil Village-hez: éjjel a Capcom "nem E3-as" előadásán ugyanis leleplezték a Shadows of Rose sztori-DLC-t, melyben Ethan Winters lányát irányíthatjuk majd. A bővítményben Rose megpróbálja megfejteni saját eredetét és az ehhez kapcsolódó titkokat. 

Bejelentették továbbá a Resident Evil Village Gold Edition nevezetű gyűjteményes kiadást is, melybe a Shadows of Rose DLC mellett is kerülnek majd izgalmas extrák. Ezeket természetesen azok is beszerezhetik, akik már rendelkeznek az alapjátékkal, nekik a Winters' Expansion DLC-t kell keresniük, ami tartalmazza Rose saját kalandján túl az összes alábbi jóságot is.

Hirdetés

Ilyen például az alapjáték új, külső nézetet használó játékmódja, illetve a Mercenaries mód kibővítése. Utóbbiban immár a játék két főellenfele, Lady Dimitrescu és Heisenberg is játszható karakterré válik, ugyanez a helyzet Chris Redfielddel is. A Resident Evil Village Gold Edition csomag és a külön is megvásárolható Winters' Expansion DLC egyaránt 2022. október 28-án fog megjelenni. Ugyancsak október 28-án érkezik egyébként a sokáig halogatott Resident Evil Re:Verse is - ha egyáltalán ez még bárkit érdekel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)