Hirdetés

Izgalmas eseményeket ígér a Twin Mirror új trailere

|

A Life is Strange-et fejlesztő Dontnod következő játéka mit sem veszített rejtélyességéből.

Hirdetés

A 2018-as gamescomon volt lehetőségünk kipróbálni a Dontnod Entertainment következő, a Life is Strange-hez hasonlóan epizodikus kalandjátékát, a Twin Mirror pedig atmoszférateremtésben, történetmesélésben és szűrrealitásban is élen fog járni a korábban kiadott videók alapján. A Twin Mirror kicsit olyan, mintha összegyúrták volna az Alan Wake-et, a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset, valamint a Life is Strange-et.

Hirdetés

A történet középpontjában egy Sam nevű oknyomozó újságíró álló, aki egy keserű indok miatt visszakényszerül a szülővárosába, csakhogy furcsábbnál furcsább események követik egymást és megjelenik a képzeletbeli hasonmásunk is, aki segíteni és akadályozni is tudja Sam nyomozását attól függően, hogy viselkedünk vele. Hősünk az elmepalotát és detektív képességeit használva kell felgöngyölítenie a rejtélyes eseményeket, fordulatokban pedig nem lesz hiány. Erre világít rá a PC Gaming Show-n látott trailer is: 

A Twin Mirror PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, ami pedig a megjelenést illeti, a videó szerint "coming soon". Nem sértődnénk meg, ha már a nyáron játszhatnánk az első epizódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)