Hirdetés

Izgalmas információkat talált egy adatbányász a Cyberpunk 2077 legutóbbi nagy frissítésében

|

A nemrég kiadott 1.2-es óriás frissítés nem csak hibajavításokat hozott a CD Projekt RED játékba.

Hirdetés

Gőzerővel dolgozik a lengyel CD Projekt RED azon, hogy kihozza a legtöbbet a Cyberpunk 2077-ből, közelebb álljon a játék ahhoz, amit a játékosok jogosan vártak el a megjelenés előtti hírek és ígérgetések alapján. Ugyan az 1.2-es frissítés óta már érkezett egy újabb hotfix, még mindig derülnek ki új információk a megafrissítéssel kapcsolatban. A Cyberpunk modder közösségének egy tagja, romulus_is_here alaposabban is feltúrta a frissítés által újonnan bekerült fájlokat, amik között izgalmas újdonságokra bukkant, melyek nem a teljesítménnyel vagy a játékmenet javításával kapcsolatosak.

Ugyan az 1.2-es frissítés leírása hatalmas volt, úgy tűnik, még így sem szerepelt benne minden, amit a csomag tartalmazott. A javításokon túl a CDPR már a jövőben érkező tartalmakat is elkezdte előkészíteni, amire a fájlok közé a frissítéssel bekerülő, még fel nem használt küldetések utalnak.

Hirdetés

Romulus elmondta, a játék fő küldetései három részre vannak tagolva. Ezek a prológus, az első rész és az epilógus. Korábban minden, a fájlok között fellelhető küldetés be is volt sorolva valamelyikbe, most viszont olyan mappák tűntek fel, melyek egyik kategóriába sem tartoznak.

A modder szerint ez az első nagy, sztorialapú DLC-t vetíti elő. A fájlok között kutatva utalásokat találhatunk "utcai történetekre", melyek jelenleg nem játszhatók a CP2077-ben. Ezen kívül szó van még "around 75" néven említett miniküldetésekről is.

A fájlok között egy új helyszín is szerepel, a Newcomers Haven, mely valahol Pacifica területén lesz megtalálható. A fájlokat feltáró modder szerint ez nem meglepetés, hiszen az általa megtalált küldetések nagy része ugyanezen a területen lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)