Hirdetés

Izgalmas launch trailer vezeti fel az Apex Legends következő szezonját

|

A Legacy nevet viselő szezon többek között hoz egy vadonatúj karaktert, de megváltozik a játék egyik pályája is.

Hirdetés

Még mindig a népszerűbb battle royale címek közé sorolható a 2019-ben debütált Apex Legends, ami megjelenése óta számos érdekes karakterrel és történettel egészítette már ki a Titanfall széria világát. A Respawn Entertainment pedig a jelek szerint már gőzerővel készül a játék következő, szám szerint kilencedik szezonjára, ami a Legacy nevet kapta, és olyan újdonságokat hoz, amelyek miatt bizony érdemes lesz visszanézni a játékba.

Hirdetés

A Legacy szezon legnagyobb újdonsága egyértelműen az új játszható karakter, Valkyrie, aki jetpackjének hála a levegőből jelenthet fenyegetést a többi játékosra nézve, és még egy csomó rakétával is képes megszórni őket. Emellett átalakul a játék egyik pályája, Olympus is, ami még a Season 7 során került be a játékba, ám a folytatásban némileg más környezet várja majd a túlélésért küzdő játékosokat.

Az új szezonnal együtt érkezik még egy vadonatúj fegyver is, ami a jól megszokott puskáktól is pisztolyoktól eltérően egy íj. Persze így sem kell lebecsülni a Bocek Bowot, hiszen egy ügyesen célzó játékos kezében kifejezetten halálos fegyver lehet. A felsoroltakon túl úgy tűnik továbbá, hogy talán egy új játékmóddal is készülnek a fejlesztők. Ha megnéznétek egy hangulatos összefoglalót a Legacy újdonságairól, akkor mindenképp csekkoljátok a nemrég megjelent launch trailert!

Ha minden jól megy, akkor az Apex Legends új szezonja május 4-én debütál. Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)