Hirdetés

Izgalmas pletyka bukkant fel a Marvel jövőjével kapcsolatban

|

A Redditre felkerült részletek valószínűleg hamisak, de ha csak egy részük is igaz, már jól járunk.

Hirdetés

Két nagy esemény is jön két hónapon belül, ahol a Marvel komoly bejelentéseket tehet az MCU jövőjét illetően, és Kevin Feige közelmúltbeli ígéretei alapján fog is. A San Diego Comic-Con július 21. és 24. között, a D23 expó pedig szeptember 9. és 11. között kerül megrendezésre, és a Marvel mindkettőn jelen lesz saját panellel. Bőven van is miről mesélniük, hiszen a Fekete Párduc 2-ről még semmit sem tudunk, a Marvelek esetében még ennyit se, de nincs ez másként az A galaxis őrzői 3 és a Hangya folytatásának esetében sem.

A listához nyugodtan hozzávehetjük az új Penge és Fantasztikus Négyes filmeket, a harmadik Deadpoolt, valamint az X-Men bemutatkozását is. 

Hirdetés

Olyan projektek ezek, amik sokakat megmozgatnak, így számos spekuláció és állítólagos szivárgás bukkant fel az interneten az elmúlt hetek során, köztük egy olyan érdekes reddites bejegyzés is, aminél még a moderátorok is felhívták rá a figyelmet, hogy könnyen hamis lehet minden információ, ezért ti is erős kétkedéssel fogadjátok, pusztán játsszunk el a gondolattal, hogy mi lenne, ha. 

San Diego Comic-Con:

  • Deadpool: Ryan Renolds jelen lesz, hogy bejelentse a következő Deadpool-filmet, amely nem a "Deadpool 3" címet viseli. Shawn Levy rendező videón fog bejelentkezni. 
  • Fekete Párduc 2: Ryan Coogler, Danai Gurira, Tenoch Huerta és Dominique Thorne is jelen lesz, és megkapjuk a folytatás első trailerét.
  • Titkos invázió: A stábból senki sem lesz ott, de végre felfedik a főszereplőket és megosztanak néhány látnivalót. 
  • Penge: Mahershala Ali, Kit Harrington, Aaron Pierre, Milan Ray és Bassam Tariq felbukkannak és néhány újdonsággal szolgálnak. Az egyik nagy hír, hogy Antony Starr fogja játszani Drakulát.
  • Marvelek: Brie, Iman és Teyonnah is ott lesznek, amikor megmutatják az első felvételeket. Zawe Ashton a terhessége miatt nem lesz jelen. Anson Mount újra eljátssza majd Fekete Villám szerepét. Jodie Turner-Smith Medúza szerepében csatlakozik majd, feltámasztva az Emberteleneket. 
  • World War Hulk: Eredetileg film lett volna, most egy 4 részes sorozatot készítenek belőle a Disney+ számára, ami talán egy kisebb mozibemutatót is kaphat. Ez lehet a nagy Bosszúállók esemény a Titkos háborúk előtt, sok nagy karakterrel.
  • A galaxis őrzői 3: A szereplők többsége jelen lesz, és mutatnak néhány felvételt.
  • A Hangya és a Darázs: Quantumania: Rudd, Lily és Newton színészek jelenlétében láthatunk majd néhány felvételt. Jonathan Majors Kangként jelentkezik be videóval. 
  • Wonder Man: Be fogják jelenteni Henry Goldinggal a főszerepben. Érdekes részlet, hogy Evan Peters visszatér "Ralph Bohner" szerepében, de lehet, hogy új nevet kap. Valószínűleg mellékszereplő lesz a sorozatban.
  • Daredevil: Man without Fear: Bejelentésre kerül Charlie Cox főszereplésével, Eiza Gonzalez pedig Elektra bőrébe bújik.
  • Végül lesz egy nagy bejelentéscsokor is, olyan, mint 2019-ben: néhány címet és a hozzájuk kapcsolódó sztárokat vonultatják fel, de Feige be fog jelenteni egy mutáns-központú filmet Giancarlo Espositóval Charles Xavierként és Glen Powell lesz Scott Summers.
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


D23: 

  • A Marvel erre az eseményre tartogatja az Amerika Kapitány 4, az új Fantasztikus Négyes, a Thunderbolts és a Shang-Chi 2 bejelentését.
  • Armor Wars: Nate Moore lesz az executive producer Don Cheadle mellett. Jon Favereau, Sam Rockwell és Walton Goggins pedig ismét MCU-szerepekben lesznek láthatók.
  • Fantasztikus Négyes: Jamie Dornan játssza Reed Richardsot, Amanda Seyfried Sue Stormot, Joe Keery pedig Jonny Stormot. Steven Spielberg a végső tárgyalásokat folytatja a rendezésről és a produceri feladatok ellátásáról. A sztori már kirajzolódott, és Steven fel fog venni valakit a forgatókönyv megírására. Amennyiben ő is a fedélzetre kerül, akkor Ben Grimm lesz a főszereplő.
  • Agatha: House of Harkness: a WandaVízió spin-offja, Jac Schafer és Mary Livanos lesz a producere. A főszerepekben Kathryn Hahn, Hannah Waddingham, Catherine O'Hara, Amy Poehler és Hunter Schafer lesz látható, aki Jennifer Kale-t fogja alakítani.

Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy akár minden felsorolt részlet hamis lehet, mindazonáltal egyes részletekről más scooperek is jelentést tettek már (például a Spielberggel való tárgyalásról), így nem hagyhatjuk ki a kérdést: ti melyik pletyka beigazolódásának örülnétek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)