Hirdetés

Izgalmas részletek derültek ki a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterről

|

A Metal Gear Solid 3 remake-ről nem sokat árult el a PlayStation Showcase-en bemutatott előzetes, de az utána kiadott közlemény és nyilatkozatok annál inkább.

Hirdetés

Sokáig nem tudtuk, hogy mire szeretne utalni a PlayStation Showcase egyik legfurcsább trailere, aztán amikor felbukkant Snake feje, akkor bizonyossá vált, hogy valóban készül a Metal Gear Solid 3 remake, amit Metal Gear Solid ∆: Snake Eater, azaz Metal Gear Solid Delta: Snake Eater néven kell majd keresnetek. A Sony meglehetősen szűken mérte a részleteket a játékot illetően, így csupán annyi derült ki, hogy PlayStation 5-re fog megjelenni (a Master Collection Vol. 1-gyel egyetemben). 

Azóta napvilágot látott pár fontos információ, amik alapján a rajongóknak még több okuk van az örömre.

Hirdetés

Először is, a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PC-re és Xbox Series X/S-re is jön a PS5 mellett, ezt maga az Xbox leplezte le. Azt viszont már a Konami tisztázta, hogy mit takar a játék nevében a delta és miért ez van a 3-as szám helyett: a ∆ jelentése illik ugyanis a remake koncepciójához, mivel a delta változást vagy különbséget jelent a szerkezet megváltoztatása nélkül.

Ennek fényében nem meglepő az a nyilatkozat sem, hogy a vállalat ígérete szerint a remake-kel hűen fogják újraalkotni az eredeti játékot, ugyanakkor fejlődik majd a látványvilág, a játékmenet és a felhasználói élmény is. A Konami azt is megerősítette, hogy az eredeti változat szinkronszínészei is vissza fognak térni, és bár a Snake-et megszólaltató David Haytert nem nevezték külön meg, nélküle értelme sem lenne elkészíteni a remake-et, szóval reménykedjünk. 

Szintén sokakat foglalkoztató kérdés volt az is, hogy mely csapat felel a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterért. Mint most kiderült, a Konami fejlesztőcsapata és a Virtuos együtt dolgozik rajta - utóbbi olyan projektekben segédkezett korábban, mint a Batman: Return to Arkham (ők portolták Xbox One-ra és PS4-re), a Horizon Zero Dawn (ők készítették a PC-s változatot), a NieR:Automata The End of YoRHa Edition (a Switch-verziót jegyzik) és legutóbb a nem túl jól sikerült The Outer Worlds remaster, a Spacer's Choice Edition (volt is belőle balhé és sajnálkozás).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)