Hirdetés

Izgalmas statisztikák derültek ki a Mass Effect Legendary Edition kapcsán

|

Ashley-t vagy Kaidant szeretik többen? Mennyien mentették meg Wrex életét? Több férfi Shepardot indítottak a játékosok, mint nőit? A BioWare egy csomó érdekességet elárult a felújított trilógiáról.

Hirdetés

Számos hasznos fejlesztést tartalmazó csomaggal és kipofozott látvánnyal érkezett meg májusban a Mass Effect Legendary Edition, amely nemcsak arra volt tökéletes, hogy nosztalgiázzunk egyet, de az új játékosokat is be tudta csábítani. Ennek köszönhetően a BioWare egy tökéletes infografikát dobott össze arról, hogy milyen döntések és karakterek voltak a legnépszerűbbek a közösség számára.

Megjegyzés: aki még nem játszott egyáltalán a trilógiával, az ne olvasson tovább!

Hirdetés

A statisztikáknak köszönhetően kiderült, hogy a játékosok 68%-a férfi Shepardot indított és csak 32%-a nőit. A legtöbben (40%) pedig a Soldier specializációra, az Earthborn háttérre (52%) és a Survivor profilra (44%) esküdtek. Elég egyértelműek az eredmények a sztorival kapcsolatos döntések esetében is, hiszen a többség (60%) inkább Ashley-t mentette a Virmire-on és meglepően sokaknál (94%) élte túl Wrex az említett planéta küldetését. Elsöprő győzelmet aratott a Rachni királynő megmentése (93%), a genophage meggyógyítása (96%) és a megbocsátás Talinak (96%). 

A legelső Mass Effectben Garrus, Tali és Liara voltak a kedvenc csapattársak, a Mass Effect 2 öngyilkos küldetésére pedig legszívesebben Garrus-t, Jacobot és Gruntot vittük magunkkal. Míg a Geth-Quarian háború során igazi békéltetők voltunk (80 százalék el tudta érni a békét), addig annál a bizonyos riporternőnél sokaknál elszakadt a cérna és 68%-ban arcon ütés lett a kaland vége. 

Böngésszétek át a Mass Effect Legendary Edition teljes infografikáját, aztán írjátok meg kommentben, hogy ti melyik tábort erősítitek az egyes kategóriákban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)