Hirdetés

Izgalmas újdonságokat hozott a No Man's Sky ingyenes Interceptor frissítése

|

Romlott világokat, használható Sentinel technológiát és hasonlókat kínál a Hello Games.

Hirdetés

A No Man's Sky egyike a játékipar leglátványosabb feltámadásainak, a Hello Games kellő kitartással frissítésről frissítésre szerezte vissza a játékosok bizalmát, mostanra pedig temérdek tartalmat sorakoztat fel a régi és új felhasználók szórakoztatására, ráadásul menetrendszerűen érkeznek az újdonságok is, és pár hónapja már Switchen is játszható.

A februári VR-központú update után megérkezett a következő, általánosabb frissítés is, amely ismét gondoskodik róla, hogy a játékosok ne unatkozzanak a végtelen felfedezés közben.

Hirdetés

Az Interceptor többek között mindenki számára elérhetővé teszi az új, azonos nevű hajóosztályt, amely korábban expedíció-exkluzív jutalom volt. Mivel azonban ezek egyedi Sentinel-tecnológiával rendelkeznek, a kalandoroknak különleges erőforrásokra lesz szükségük ahhoz, hogy működésre bírják őket: Sentinel multi-toolokat és jetpackeket kell szerezniük. A jól felfegyverzett utazóknak arra is lehetőségük van mostantól, hogy felvegyék a harcot a szívós Sentinal Capital űrhajókkal - győzelem esetén törlődik a "körözött" státuszuk és értékes jutalmakkal gazdagodhatnak. 

Az új update egyúttal olyan világokat is felvonultat, amelyeket egy furcsa kristályos fertőzés mételyez: átváltoztatja a Sentinel őrzőket, így elfajzott drónok, hatalmas mechanikus pókok és kisebb, rákszerű lények grasszálnak ezeken a területeken, amelyek lopakodó technológiájuknak, lángszóróiknak és bombasztikus fegyvereiknek köszönhetően nem adják könnyen magukat. De megéri velük küzdeni, mivel ezáltal lezuhant Interceptorokra, titkos felszerelésekre, új épületekre és elhagyott táborokra bukkanhatunk, ahonnét értékes loottal távozhatunk. 

Az élményt vadonatúj egyéni csodák, VR-fejlesztések és az Xbox-verziók teljesítményjavításai teszik teljessé, a Hello Games bejegyzésében a változtatások teljes listáját átböngészhetitek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)