Hirdetés

Izgalmas újdonságokat ígér a Crash Bandicoot 4: It's About Time

|

Az új előzetes többek között azt is megmutatja, hogy a fejlesztők hogyan növelték meg az újrajátszási faktort.

Hirdetés

Június végén végre megmutatta magát a Crash Bandicoot 4: It's About Time, amelynél bejön a képbe a multiverzum, amiszámos új lehetőséget nyit meg a játékosok előtt. Több mint száz pályán bizonyíthatjuk az ügyességünket, a játékmenetből nemrég már ízelítőt is kaptunk.

Hirdetés

Az új Crash Bandicoot a mai State of Playen is képviseltette magát, ahol a Toys For Bob nem csupán további gameplay perceket osztott meg a játékból, hanem felhívta a figyelmünket két izgalmas dologra is. Egyrészt négy karaktert is irányíthatunk majd (Crash, Coco, Neo Cortex, Dingodile), amik más-más játékstílust képviselnek, másrészt ha teljesítettük a pályákat, akkor sem végeztünk, ugyanis a Beenox csapattal együttműködve kitalálták, hogyan növelhetnék meg az újrajátszási faktort: az N. Verted módban minden szint kap egy új köntöst, amik nem csupán kinézetükben, de játékmechanikáikban is eltérnek:

A Crash Bandicoot 4: It's About Time megjelenése október 2-án várható PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)