Hirdetés

Izgalmas újdonságot fejleszt PlayStation 5-re a Concrete Genie stúdiója

|

A Pixelopus már új munkatársakat keres a következő projektjéhez.

Hirdetés

A 2019-ben megjelent Concrete Genie nemcsak a látványvilága miatt volt különleges alkotás, hanem azért is, mert egy elég fontos témát járt körbe és mutatott be videojátékos köntösbe bújtatva.

A játékot fejlesztő, a Sony kötelékébe tartozó Pixelopus pedig a jelek szerint már elkezdett ügyködni a következő kalandján, ami már a japán vállalat következő generációs konzoljára, azaz PlayStation 5-re jelenhet meg a jövőben.

Hirdetés

A Pixelopus vezető játéktervezője, Rob Kay a LinkedIn-en osztotta meg a nagyvilággal, hogy fejlesztőket keresnek a stúdió új és izgalmas, PlayStation 5-ös kalandjához.

Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy miféle játékkal kívánnak majd lenyűgözni minket a srácok, de az eddigi tapasztalataink szerint nem lesz gond sem a témával, sem a kivitelezés minőségével.

Nektek hogy tetszett a Concrete Genie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)