Hirdetés

Izometrikus nézetű western akciójátékból csinál FPS-t egy mod

|

Az egyébként kiváló Weird West kalandjait most másképp élhetjük át.

Hirdetés

A western műfaj rajongói nagy örömüket lelték a Weird Westben, ami ugyan nem az év legnagyobb költségvetésű vagy leghosszabb játékidejű projektje, kellemes kikapcsolódást kínált a nagyok között. A játék legutóbbi frissítése egy fontos extrát tartalmazott, amit a közösség már ki is használt.

A hivatalos modtámogatás megnyitotta a kaput a játékosok által készített tartalmak előtt, az elsőt pedig egyenesen a Weird West egyik fejlesztője szállította.

Hirdetés

A játék rendszertervezője, Joe Wintergreen maga rakta össze a modot, ami az izometrikus akciójátékot belső nézetűvé alakítja. Wintergreen egy videóban elmondta, hogy a mod fejlesztése hónapokkal ezelőtt kezdődött. Az akkori verzió szerinte meglepően menő volt, de "nem kifejezetten jó". Később a WolfEye fejesei megkérdezték, hogy nem lenne-e kedve visszatérni hozzá, hogy kiadhassák a játék első modjaként. Pár hét extra munka és meg is érkezett az eredmény.

A Weird West modtámogatása ezzel hivatalosan is megindult. Ha le akarnátok tölteni több apróságot is, akkor megtaláljátok a csomagokat a Mod.io erre vonatkozó aloldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)