Hirdetés

Izzik a talaj a Duke Nukem Forever alatt

|

A Computer Games Magazine májusi számának a Preyről adott interjúja alatt a 3D Realms elhintett némi infót a Duke Nukem Forever jelenlegi állapotáról is. Mint az már köztudott, a DNF még 1997. áprilisában került bejelentésre, a fejlesztését pedig a Quake II-es motorra kezdték. Nem sokkal később áttértek az Unreal motorjára, ám ez sem volt elég. Mostanra az engine jelentősen megváltozott, mely azért néhány kisebb elemet átvett a korai unrealos időszakból. George Broussard elárult egy kis különlegességet, miszerint ha a játékos megadja az e-mail címét, akkor a játékon belül ha Duke egy számítógép elé kerül, onnan is hozzáférhet saját leveleihez. Magyarán beépített POP3 klienst tartalmazna a játék. Ám amikor a játék bemutatására került sor, Broussard korábbi lelkesedése lelankadt, melyet azzal magyarázott, hogy a bejelentést követően olyannyira megnőtt az érdeklődés, hogy a folyamatosan fellépő problémák nagyon megnehezítették a fejlesztés tovább folytatását. A Take-Two legutóbbi pénzügyi jelentése szerint a kiadót is nagy érdekeltség köti a megjelenéshez. Egy másik jelentős kifizetés volt az oka a dolgok újratárgyalásának, hiszen hat millió dollárt kellett kifizetniük a korábbi kiadónak, a GT Interactive-nak, mely egyébként ma az Atari tulajdona. Állítólag a DNF ezért nem jelent meg 2005. márciusában. A 3D Realms történelmi halasztása tehát 4.25 millió dollárral növelte meg a végeleges összeget, melyhez még hozzájárul ötszázezer dollár a kereskedelmi megjelenéshez, így az igéretek szerint 2006. december 31-re esedékes. Hát, majd meglátjuk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)