Hirdetés

Új Empire: Total War egységek a következő javításban

|

Alig érkezett meg az utolsó patch, a Creative Assembly már dolgozik is a következőn.

Hirdetés

Igaz ami igaz, a Creative Assembly arcok mondták is, hogy az aktuális patch nem tud minden hibát kijavítani. Az Empire: Total War MI-je még minidg elég buta módon kezeli a flottákat, és akad még néhány kiirtásra váró bug is.

A következő foltozás azonban nem csak a játékon belüli hibákat javítja, hanem új egységekkel is megajándékozza a játékosokat. Ezek közül néhány ott lapul már most is a játékban, de valami miatt a végleges verzióból kimaradtak. Lesznek aztán olyanok, amelyek eddig csak egy-egy nemzet számára voltak elérhetőek, és végül érkezik pár teljesen új egység. Az Empire: Total War csataterei már így is igen változatosak, bár igaz, hogy néha kicsit uncsi, a minden népnél favorit "line infantry". Megjelenési dátum még nincs, de reméljük hamarosan vadonatúj brigádokat küldhetünk a húsdarálóba...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)