Hirdetés

Új FarmVille kiegészítők érkeznek - fagyi és turmix.

|

A Farmvillet sokan tartják a PC-s játékvilág megmentőjének, míg mások szerint maga a megtestesült gonosz...

Hirdetés

Nem tisztünk ezt a vitát eldönteni - egy tény, a Farmville egy PC-n is játszható játék. Alig 60-80 millió játékossal. Semmiség. 

Ahogy a tömegsikerek után történni szokott (lásd sikeres filmek) a játékok is belekerültek a "promóciós" körbe. Hat héten keresztül aki az Egyesült Államokban betér majd egy 7-Eleven boltba (van belőle vagy hétezer) az vásárolhat magának Farmville Slurpee-t (ez amolyan turmix-szerű itóka) és Farmville fagyit. S aki ilyen promó-terméket vásárol, az "ingyenes" in-game tárgyat kap. Sőt, még "csodás" szlogent is kapott ez a promóció: "SCOOP, EARN, PLAY", azaz szabad fordításban: "LAPÁTOLJ, KERESS PÉNZT, JÁTSSZ". Bíztató...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)