Hirdetés

Új Gladiator ház a Cooler Master kínálatában

|

Nagyszerű új házzal lepte meg a vásárlókat a Cooler Master.

Hirdetés

Számítógépünk házára általában nem fordítunk elég figyelmet (tisztelet a kivételnek). A doboz a kötelező rossz kategóriába tartozik a legtöbb embernél. Nem úgy a gamereknél, ahol egyrészt az sem mindegy hogyan is néz ki, másrészt nem árt, ha kellőképpen hűvösen tudja tartani a rengeteg hardvert.

Az izmos VGA, a tuningolt proci, a sok merevlemez ontja a hőt, így aztán nem árt odafigyelni, hova pakoljuk bele a sok ketyerét. A Cooler Master új, Gladiator RC-600 háza minden szempontból jó választás. Kinézete egyszerű, mégis nagyszerű, a csavarok használatát nyugodtan mellőzhetjük, és akit nem zavar a zaj, akár 5 darab ventillátort is beszerelhet. További infókért szaladjatok át a PC World-re, ott egy kicsit részletesebben is elemezve van a kicsike.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)