Hirdetés

Új GSO fícsörök - Oszd meg és örömködj!

|

Ma már minden, magára valamit is adó honlap bír bizonyos megosztási és közösségi szolgáltatásokkal. Most már mi is.

Hirdetés

Bizonyára sokaknak megakadt már a kukkere hivatalosan eddig be nem jelentett új fícsöreinken, melyekkel híreinket, cikkeinket és videóinkat tudjátok megosztani az ország-világ legnépszerűbb közösségi oldalain. Bizonyára páran már ki is próbálták. Bizonyára mindenkinek elnyerte a tetszését. Bizonyára...

De ha nem, akkor sincs még minden veszve. Hiszen elég, ha egereddel elvándorolsz oda, ahol a cikkek véget érnek és a kommentek kezdődnek. Ott egy magas hegy barlangjában él a remete, aki három kérdéssel fog várni téged. Ha megmászod a hegyet és bizonyítod éleseszűséged, az öreg megajándékoz egy 5000 Ft értékű barkácsáruház utalvánnyal, egy háromdarabos edényszettel, illetve megmondja, hogy pontosan merre találod a vadiúj GS fícsöröket. Vagy inkább hagyjuk a francba a vénembert, és lessünk egyből eme szöveg alá. Csak egy gombnyomás, és kedvenc GameStar cikkeid és videóid máris landolnak a Facebook, Digg, Twitter, Delicious, vagy IWIW közösségi oldalakon. Használjátok egészséggel!

                                           |
                                           |
                                           |
                                           V

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)