Hirdetés

Új Left 4 Dead a Video Game Awards-on?

|

Valamit mutat a VGA 2010 új teasere.

Hirdetés

Egy eddig soha nem látott BioWare újdonság már garantált a december 11-én tartandó VGA 2010 rendezvényén, ami a legnépszerűbb jóslatok szerint a Mass Effect 3, vagy egy Mass Effect multiplayer mellékszál lehet. Ám egy felvillanó képkocka most újabb találgatásokat indított el.

Az új teaserben közvetlenül a „világpremierek" kiírás után felvillanó képen a fertőzöttek jelentésére felszólító hirdetményt olvashatunk, mellette néhány bóklászó zombi áthúzott képével. Teljesen természetes, hogy ebből mindenkinek a Left 4 Dead ugrik be elsőnek, mivel annak piros-fekete színvilága is stimmel a képen. Nem mellékes továbbá, hogy a jobb alsó sarokban fejjel lefelé az „1 of 3" írás olvasható. Lehet, hogy a Valve bejeletni a Left 4 Dead 3-at? Vagy a Left 4 Dead sorozat végre PS3-on is erőre kap? Emlékezhetünk, mikor tavaly a Valve túl hamar jelentette be a folytatását a sorozatnak, ami azonnal kiverte a biztosítékot a L4D tartalmakra szomjazó játékosoknál. Azt hiszem, ez a veszély most nem áll fent. Decemberben kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)