Hirdetés

Új magyar játék XBLA-n - Pinball FX 2

|

Ma jelenik meg az Xbox-játékosok körében jól ismert Pinball FX új generációja, a Pinball FX2.

Hirdetés

A játék – közel kétmillió felhasználó meghódításával – eddig is a legkedveltebb konzolos flipper volt világszerte.



 „Vevőink kívánságai alapján dolgoztuk át az eredeti változatot – meséli Kigyóssy Zsolt, a játékot fejlesztő és kiadó magyar Zen Stúdió vezetője. – Az új verzióban rengeteg remek gondolat, ötlet és innováció valósult meg, a grafika kivitelezése a lehető legmagasabb színvonalat képviseli, az új fizikai szimulációnkon másfél évig dolgoztunk. A játék tényleg igazán élvezetes lett, de nem árulunk zsákbamacskát: vásárlás előtt a játékosok bármelyik asztalunkat ingyenesen kipróbálhatják!”

Jó hír a Pinball FX tulajdonosoknak, hogy a Zen Stúdió szakított az iparágban megszokott árazási politikával is. „A kiadók körében elsőként tettük ingyenessé régi játékosaink számára a frissítést, ezzel a gesztussal igyekszünk közel kétmilliós rajongótáborunk kedvében járni, megköszönni korábbi vásárlóink támogatását”- magyarázza Kigyóssy Zsolt. A játék kizárólag digitális formában, az Xbox Live Arcade rendszerén lesz elérhető 7,99 euróért - az FX tulajdonosoknak pedig ingyen.

Az új üzemmódok és pontozási rendszer tovább növeli az izgalmakat. A játékosok nem csak az összesített világranglistákra kerülhetnek fel, de saját közösségükön belül, Xbox Live ismerőseik körében is összemérhetik tudásukat. A Pinball FX2 számos többjátékos üzemmódot is támogat. A „hot seat” beállításnál a játékosok egymást váltva, míg az osztott képernyős módban egyszerre állhatnak az asztalhoz. A játék összes asztalának demó változata kipróbálható.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)