Hirdetés

Új Red Faction címek a láthatáron

|

Érdekes domain neveket jegyeztetett be magának a THQ

Hirdetés

Zajlik az élet a Red Faction körül. Épp, hogy újra beszámoltunk a sorozat megfilmesítésének legfrissebb információiról, máris itt van két olyan sokatmondó domain név, melyet a THQ jegyzett be magának.

Azt ugye már tudjuk, hogy készül a Red Faction 4, s hogy legkésőbb jövő márciusban meg is kapják azt a játékosok. Ezzel összevetve a februárban bejegyzett, és most észrevett domain neveket, talán már a pontos címét is kitalálhatjuk. Az egyik ilyen url a redfactionarmagedon.com. A másik pedig a redfactionorigin.com. Utóbbi, a nevéből kiindulva valamiféle előzményekre utal, míg a másik, hááát...Az persze még rejtély, hogy melyik a film és melyik a játék, (ha azok egyáltalán). Minden esetre már nem nézünk akkorát, ha hivatalosan is bejelentik őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)