Hirdetés

Új Serious Sam játék hamarosan?

|

A Croteam régóta nem hallatta a szavát, de most mindenkit megnyugtatnak.

Hirdetés

A Serious Sam rajongók megkönnyebbülhetnek kicsit. A Croteam is megszorító intézkedésekre kényszerült a gazdasági válság miatt, de a következő Serious Sam játékot ezek nem érintik.

A Croteam a Serious Sam 2 óta nem nagyon alkotott semmit. A srácok azonban nem lazsáltak. A Croteam elnöke Roman Ribaric közölte, hogy csapata ne pihent a legendás Serious Sam 2 óta. Gőzerővel programozzák a Serious Engine 3-at, melynek segítségével kapásból két játékot is piacra kívánnak dobni.

Az egyik ezek közül egy új Serious Sam játék lesz amely meglepő módon az FPS műfajban indul. A másik projekt egyelőre titkos. Egy harmadik játékon is dolgoznak a Croteam programozói, ez egy realisztikus katonai szimuláció lenne, és közösen készült a Gamecock csapatával. A gazdasági válság azonban egyelőre arra késztette őket, hogy pihentessék a stuffot. Ribaric azonban optimista. Nyilatkozata szerint a munkálatok mindhárom játék esetében nagyszerűen haladnak, és nemsokára egy csomó dolgot közzé is tesznek. Lássuk, lássuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)