Hirdetés

Új vezető a családban: Driver: The Recruit

|

Bejegyeztették a Driver: The Recruit márkanevet, tavaly júniusban már felmerült egy újragondolt Driver epizód lehetősége.

Hirdetés

Tavaly júniusban a BBC kiküldött szerkesztői kamerákkal felszerelkezve Newcastle városában meglátogatták az Ubisoft Reflections fejlesztőstúdióját és interjúkat készítettek a fejlesztőkkel. Videós beszámolójuk során olyan információkhoz jutottak, melyeket az Ubisoft hosszú hónapokig jegelt volna. Miután nyilvánosságra hozták a felvételeket gyorsan elterjedtek a hírek, miszerint vadonatúj Driver játékon dolgozik az Ubisoft Reflections csapata.

Mindkét videóban utalásokat és elszólásokat találhatunk egy ráncfelvarráson átesett Driver projekttel kapcsolatban (a háttérben futó játék az Emergency Heroes), melyeket akkoriban nem kívánt kommentálni az Ubisoft. Napokkal ezelőtt bejegyzésre került a Driver: The Recruit márkanév, ezzel újfent megerősítették a játék létezését. Egyelőre ennél többet tudnunk, várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)