Hirdetés

Újabb Batman játék a Rocksteady csapatától

|

A Sötét Lovag virtuális kalandja révén egycsapásra sztárrá avanzsált fejlesztők már a következő Batman játékon dolgoznak.

Hirdetés

A Batman: Arkham Asylum elsöprő erejű sikert aratott annak ellenére, hogy képregény adaptáció, hogy singleplayer orientált, és hogy az a Rocksteady készítette, amelyik eleddig semmi említésre méltót nem tudott összehozni.



Most azonban összejött nekik, hiszen a stílusos grafika, a világbajnok hangok, a sodró lendületű történet, a sajátos atmoszféra, a jól eltalált játékmenet szinte hibátlan alkotást eredményezett, amivel a sajtó, két és félmillió játékos, valamint a Guinnes is egyetértett.
Logikus lépés a kiadó részéről egy újabb Batman játék elkészítésére ösztönözni a fejlesztőcsapatot. Bizonyára senkit sem lepett meg, amikor fellapozta az Official PlayStation Magazine legfrissebb számát, s a Hillel (Rocksteady) folytatott interjúhoz ért. Hill arra a kérdésre, hogy kap-e folytatást a Batman: Arkham Asylum, a következőt válaszolta: "Igazából nem mondhatnék semmit, de Batman világa számtalan elmesélendő történetet tartogat még, mi pedig valóban megtiszteltetésnek érezzük, hogy ezzel az anyaggal dolgozhatunk, s izgatottan nézünk az eljövendő lehetőségek elé.



Bármelyik történetet válasszák ihletforrásként, bármikor is jelenjék meg, ha nem ad alább a Batman: Arkham Asylum színvonalából, akkor nyert ügyünk van.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)