Hirdetés

Újabb rémálom az Elm utcában

|

A Nightmare on Elm Street címmel idén mutatkozik be a népszerű horror remake-je.

Hirdetés

Wes Craven 1984-es Rémálom az Elm utcában sokunk gyerekkorában okozott álmatlan éjszakákat. Bizonyára akad a GSO rendszeres látogatói között is nem egy olyan személy, akit álmában legalább egyszer terrorizált a tűzből született Freddy Krueger.



Nos hölgyeim és uraim, hamarosan elkészül a remake Michael "Imádom a nagy robbanásokat és a még nagyobb robotokat!" Bay produceri felügyelete mellett. Bizony, nem titok, hogy Bay bácsi kiváló üzleti érzékről téve tanúbizonyságot több kultikus horror franchise (Amityville Horror, Péntek 13, Texasi láncfűrészes) jogait is megvásárolta, a befektetett pénzt pedig azóta is serényen fialtatja.



Az új A Nightmare on Elm Street álmokon keresztül gyilkosai leszármazottjain bosszút álló Freddy Kruegerének égett emberi bőrre emlékeztető álarca alatt az a Jackie Earle Haley rejtőzik, aki a tavalyi Watchmen Rorschach-jaként rukkolt elő emlékezetes alakítással. A több szereplő lényegében érdektelen (a számos Stephen King adaptációban látható veterán, Clancy Brown kivételével), hiszen többnyire sorozatokban játszó "tinisztárokról" van szó, akik előbb utóbb mind hullazsákban végzik.
A rendező személyéről azért érdemes szót ejteni, mert Samuel Bayer életműve eddig csak videoklipekből és rövidfilmekből áll. No de nem ő az első, aki így kezdte, egy esélyt mindenképpen megérdemel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)