Hirdetés

Jack Keane DEMO

|

Kalandorok, figyelem! Végre megjelent a német Deck 13 humoros és fordulatos kalandjának angol nyelvű demonstrációja.

Hirdetés

Jack Kean kalandja egyes pontokon a legendás Monkey Island-et juttatja az ember eszébe, habár minden erénye ellenére azt kell mondanom, nem ér fel hozzá.
Őfelsége, a Királynő szolgálatában szegődvén (no nem, mintha önszántából tette volna) hősünk a rejtelmes Fog-szigetre hajózik az uralkodó egyik jól képzett titkos ügynökével a fedélzeten. Más kérdés, hogy ez a bizonyos ügynök nem húzza túl sokáig a sziget veszedelmeivel szemben, s Jack-re marad a világuralomra törő őrült doki megrendszabályozásának feladata.
A rövidke ízelítő az első négy pályába enged bepillantást. A viszonylag tűrhető méretű (640 MB) kóstolót innen, vagy innen tölthetitek.

 

 

keane.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)