Hirdetés

Jack Thompson a GTA IV-ben, jöhet a per

|

Jack Thompson feltűnik a GTA IV-ben, egy meggyilkolandó ügyvéd szerepében - legalábbis így látja békeszerető barátunk.

Hirdetés

A Game Informer legújabb számában közölt Grand Theft Auto IV bemutatóból az is kiderül, hogy a játékosnak az első küldetések egyikében meg kell ölnie egy ügyvédet. Mikor Niko pisztoly ránt, a leendő áldozat a következőt mondja: "A fegyverek nem ölnek embert. A videojátékok teszik."

 

Ez a Rockstartól már jól megszokott kis poén persze nem igazán nyerte el Jack Thompson tetszését, aki elhatározta, hogy megakadályozza a GTA IV megjelenését addig, amíg a készítők ki nem szedik ezt az apró részletet a játékból. A gamer community antihőse tehát újra akcióba lépett, és ha mást nem is, de annyit ismét elért, hogy a címlapokra kerülhet.

 

 

jackthompson.jpg
Reméljük, ezért az képért nem perel be minket... :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)