Hirdetés

Jack Thompson kísért Angliában

|

No, nem személy szerint, de úgy tűnik az angol fiatalok nagyon is tanulékonyak, ha félrebeszélésről van szó.

Hirdetés

Megijedtek az angol szülők, mivel mostanában nagyon elszaporodtak a késelések, és a durva utcai verekedések. Kerekasztalt hívtak össze menten, ahol a fiatalok is képviseltették magukat. A kérdés az volt, hogyan is juthatott ide ez az ország, ahol a rendőrök nagyon sokági fegyver nélkül járőröztek az utcán. Manapság már minden suttyó kölöknek akad egy bicska a zsebében, és nem átallja használni is azt, mint kiderül az egyre borúsabb képet festő statisztikákból. A fiatalok pediglen megmondták a nagy igazságot, hogy miért is ilyen hihetetlenül agresszív állatok ők mind. Természetesen a televízióban látható erőszakos filmek, és az általuk játszott mérhetetlenül agresszív videójátékoknak köszönhetően. Kérem, én leszúrtam azt a pimasz Manchester szurkolót az igaz, de hát láttam a GTA-ban, hogy nagy baja nem lesz, mer' majd jön a mentő, oszt kész. Ilyesmi válaszokat hallhattak a megrendült - és ezek után megdöbbent - jóakarattal megáldott felnőttek. A megoldási javaslat amellyel előálltak egyelőre nem kecsegtet túl sok jóval, ugyanis arra jutottak nagy bölcsességükben a keménykalapos urak, hogy elég ha a videójátékok korhatárát feljebb emelik. Khm. Pompás terv, mit ne mondjak. A Jack Thompson által elindított keresztesháború eddigi egyetlen eredménye, hogy most már minden maki - aki alapvetően is agresszív - teljes lelki nyugalommal hivatkozhat az őt érő negatív behatásokra. Hol vannak már azok az idők, amikor valaki nem volt beszámítható a tett elkövetése idején? Ugyan már kérem. Itt az van, hogy a játékok miatt lettem, ilyen gazember..lálálá.(az egy másik nóta). Elég szomorú, hogy a nagytiszteletű Thompson úr, nem gondolt ilyen következményekre, amikor támadta a játékosokat ordenáré. Az ügyvéd úr ugyan már nem árthat nekünk közvetlenül, de sajnos örökséget hagyott,és mivel mindig is lesznek akik kihasználják a lehetőségeket, sajnos sokat fogjuk ezt még hallani - szerintem legalábbis biztosan.

Ezt a Mafia-ban láttam, és muszaj volt kipróbálnom egy emberen

bunyo.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)