Hirdetés

Jack Thompson nem adja fel

|

Mindenki kedvenc ex-ügyvédje nem adja fel, és továbbra is támadja a szórakoztatóipart.

Hirdetés

Jack Thompson akár hős is lehetne, ha nem éppen rossz célokért szállna harcba ilyen vehemensen. Az elpusztíthatatlan ex-ügyvéd úgy tűnik most már csak azért is folytatja támadásait a videójátékok, és a szórakoztatóipar ellen. Legújabb tette, egy törvényjavaslat, amit állítása szerint Utah államban nyújtott be. Természetesen, mint ügyvéd már nem praktizálhat, így csak mint magánember akciózgat tovább a kedves Jack. Az általa benyújtott törvényjavaslat lényege, hogy a törvények szigorúbban figyeljenek oda a kiadók reklámjaira, és amennyiben a reklámok hazudnának,csapjanak le a játékokra. Thompson szerint ugyanis a kiadók a reklámok segítségével kijátsszák az ESRB-t és a többi hasonló, korhatárokat megállapító szervezetet. Arról nem kívánt nyilatkozni, hogy szerinte ezt hogyan teszik a cégek, sőt igazából a Thompson által emlegetett törvényjavaslatnak sincs nyoma sehol. Thompson azonban fittyet hány olyan apróságokra, mint a tények, és sejtelmes mosollyal közölte: " A javaslatom létezik, és nagyon is kedvező fogadtatásban részesült, bizonyos illetékes körökben. Üzenem az egész játékiparnak, hogy bajban vannak!" Az az igazság, hogy nem is tudom, sírni, vagy nevetni van-e kedvem, mert a Jack Thompson féle figurák valós károkat okoznak, és nem csak a játékiparnak. 

 

thompson.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)