Hirdetés

Jack Thompson újra műsorban

|

Mindannyiunk kedvence egy tengerentúli tévéműsorban ismét feltűnik, mint 'játék-agresszió specialista' - saját elmondása szerint meghívásra.

Hirdetés

Kedves barátunk igazán gondolhatna szívproblémáira ilyenkor legalább, de ő olyan jó ember, hogy nem ismer akadályokat, ha a társadalmat kell megvédeni a gonosz videojátékoktól. Bár GTA IV nem lesz az idén, de neki akkor is kell valami cél.
A Dr. Phil című műsor először név nélkül, pusztán 'játék-agresszió specialista' címmel illetve beszélt egy jövőbeli vendégéről, mire a jó öreg Jack hozzászólva a témához elmondta, hogy őt hívták meg, így a dolog végül is nem az ő ötlete volt. Ő majd a szerepjáték-agresszióról fog beszélni - persze gondolhattuk volna, hogy nagyobb probléma nincsen a világon. Ezek után még az is kibukott, hogy bizony a 2K Games Bioshock-ja lesz a következő konkrét célpont. Hát, várjuk szeretettel...

 

pa_jack_k.jpg

Ki kér pólót? :)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)